Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Sc C & N Hidroterm Srl
Membru Gratuit
0 stars: Fara rating 0 din 0 pareri
Purificator de aer Fresh Air To Go
1175 lei
Rating:
0 stars: 0.00 din 0 pareri
Descriere
Mai mult decât un odorizant de aer..

Da, se va improspata aerul din masina ta, ba chiar mai mult, cu un FRESH AIR To Go luaţi cu voi tehnologia SynAirG, care foloselte acelaşi proces NASA de curatarea aerului din interiorul navelor spaţiale.

Fie ca sunteti intr-o sedinta, in masina, sau la birou, Fresh Air To Go lucreaza pentru dumneavoastra.
Fresh Air To Go foloseste proprietatiile unei lampi UV şi proprietatile unor metale rare, în cadrul unui proces cunoscut sub numele de tehnologie ActivePure, iar aceasta impreuna cu ionii negativi, activati de oxigen creeaza o sinergie unica extrem de eficienta “ EcoTech”, disponibila numai in produsele Ecoquest.

Elimina fumul, mirosurile neplacute, virusii si bacteriile de pe suprafete.

ActivePure distruge in proportie de 99% virusului H5N8, în doar 2 ore.
Testele efectuate pentru EcoQuest International de Dr. James Marsden la Kansas din State University au demonstrat ca tehnologia folosita în purificatoarele de aer EcoQuest poate reduce substanţial populaţiile microbiene de pe suprafeţe – inclusiv E coli, Listeria monocytogenes, Streptococcus spp.., Pseudomonas aeruginosa,Bacillus spp.., Staphylococcus aureus, Candida albicans, şi chartarum S..

Fresh Air To Go

Destul de mic pentru a intra în buzunar, convenabil pentru al lua cu tine peste tot.

FRESH AIR To Go foloseste tehnologia SynAirG, pune-l în palma ta, e gata să meargă cu tine oriunde chiar si in vacanta ta.

In doar câteva secunde, de la masina la birou, aerul ramane proaspat. Elimina fumul de tigara, mirosurile neplacute, virusii si bacteriile din aer si de pe suprafete, în zonele în care iti petreci timpul.

Desigur, ai nevoie de aer curat, în mai multe locuri decat masina sau la birou. Ai posibilitatea să utilizezi noul Fresh Air To Go oriunde ai o priză de alimentare. Este atat de mic si atat de util, incat poti chiar sa-l pui în dulap pentru a improspata îmbrăcămintea. Cand mergeti in vacanta si folositi bucataria si toaleta, puteti deconecta usor Fresh Air To Go de la masina si conectandu-l la bucatarie si apoi baie va asigura o improspatare imediata si ce este mai important, o dezinfectare rapida si ultraperformanta fara nici un efort.

In baie sau spalatorie, unde mirosurile neplacute si bacteriile isi fac simtite prezenta rapid, Fresh Air To Go creeaza mediul propice de a va bucura impreuna cu copiii de vacanta.
Din Gura in Gura